Kontakta oss, gemensam bokning Lund och Malmö

Varje dag finns det lättakut tider som bokas samma dag.

Telefonnummer 010-1551010

Lättakut tider: Måndag – Fredag 07.30 – 09.00

ÄNDRADE ÖPPETTIDER V 8

TORSDAGEN den 20 Februari är mottagningen i Lund endast öppen för besök bokade till vår dietist. Det går inte att lämna in prover. Mottagningen i Malmö är öppen som vanligt.

FREDAGEN den 21 Februari och söndagen den 23 Februari är mottagningarna i Lund och Malmö stängda.

Nybesök/Återbesök: Måndag- Torsdag 13.00-14.00

Remissbokning: Måndag- Torsdag 13.00-14.00

HELGÖPPET PÅ MOTTAGNINGEN I MALMÖ RING KL 08.00 LÖRDAG OCH SÖNDAG FÖR ATT BOKA EN LÄTTAKUTTID!

 

Vi kan tyvärr inte ta emot barn med magsjuka!

Bästa sättet att kontakta oss  när det inte gäller lättakut tider är via e-tjänst på 1177.se! Välj Barnläkargruppen Sparta Lund.  (Gäller både Malmö, Lund eftersom vi har gemensam bokning) Ladda gärna ner appen 1177.se för android och iphone

Tänk på att ditt ärende besvaras via 1177.se. Välj att få en avisering via sms eller e-post när ärendet är besvarat. Detta gör du under “inställningar” på din egen sida (längst upp till höger).

Om ditt barn är över 12 år kan du skapa ett ärende i förälderns personnummer. Tänk på att lämna barnets fullständiga personuppgifter så vi vet vem ärendet gäller.

Vi finns också på Slottsstadens Läkarhus i Malmö. Mottagningarna har gemensam bokning och tid kan erbjudas antingen i Malmö eller Lund beroende på tillgång av lediga tider.

Avbokning kan göras hela dygnet på vår telefonsvarare.

Var gärna ute i god tid om det gäller receptförnyelse! Vid receptförnyelse vill vi att ni skall har varit hos oss de senaste 9 månaderna, annars behövs ett nytt läkarbesök, eftersom barn växer och utvecklas.

Adress i Lund: Barnläkargruppen Sparta, Tunavägen 39 G, våning 2,  22362 Lund

Adress i Malmö: Barnläkargruppen Sparta, Slottsstadens Läkarhus, Fågelbacksgatan 9 C, våning 2. 217 44 Malmö

E-post : Info@lundsbarn.se

Observera! I ett öppet mejl-system kan vi inte garantera sekretessen och du kan därför inte boka tid, avboka, förnya recept och vi kan ej ge råd  i medicinska frågor genom denna kontakt. För dessa ärenden är du välkommen att kontakta oss via e-tjänster på 1177.se, eller via telefon.

 

Leave a Reply